وزارت خارجه در نامه ای به مجلس که برای معاون پارلمانی رئیس جمهور و وزارتخانه های بازرگانی و صنایع هم رونوشت شده است، شرکت های صهیونیستی را معرفی کرده است.
ا پیروزی انقلاب اسلامی و مواضع شفاف انقلاب در خصوص استعمارگران و مستکبران جهان، تحریم کالاهای صهیونیستی در دستور کار نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار گرفت. در ادامه تدریجاً شرکت های مختلف صهیونیستی و آمریکایی در پوشش کمپانی ها و نام های گوناگون با انعقاد قرار دادهای واسطه ای به بازار داخلی ایران نفوذ کرده که از ابتدای ورود این شرکت ها تا کنون نیز با انتقادهای فراوانی مواجه بوده است.
بیرکل ستاد پاسداشت شهدای نهضت جهانی اسلام و معاون پارلمانی رییسجمهور با شرکت در یک میزگرد تلویزیونی، روند اقدامات صورت گرفته درخصوص تحریم کالاهای صهیونیستی در کشور را بررسی کردند.
ایران نباید مروج و حامی کالاهای صهیونیستی باشد
روایت آیتالله علمالهدی از دیدار با رهبری
در دیدار اعضای جنبش عدالتخواه دانشجویی با آیتالله علمالهدی ایشان توضیحاتی در مورد محصول کوکاکولای شرکت خوشگوار مشهد و سرمایه گذاران این کارخانه بیان و به دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری برای حل موضوع صهیونیستی بودن یا نبودن این کالا اشاره کرد.
با پیروزی انقلاب اسلامی و مواضع شفاف انقلاب در خصوص استعمارگران و مستکبران جهان، تحریم کالاهای صهیونیستی در دستور کار نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار گرفت. در ادامه تدریجاً شرکت های مختلف صهیونیستی و آمریکایی در پوشش کمپانی ها و نام های گوناگون با انعقاد قرار دادهای واسطه ای به بازار داخلی ایران نفوذ کرده که از ابتدای ورود این شرکت ها تا کنون نیز با انتقادهای فراوانی مواجه بوده است.
سعید ابوطالب در گفتگو با مهر اعلام کرد:
طرح مجلس برای تنظیم مبادلات اقتصادی با شرکتهای چند ملیتی / فعالیت نستله در ایران باید متوقف شود / دولت وارد میدان شود
نماینده مردم تهران از بررسی طرحی در مجلس خبر داد که براساس آن، مبادلات اقتصادی با شرکتهای چند ملیتی بهویژه وابسته به رژیم صهیونیستی تنظیم و در صورت لزوم محدود و یا حذف میشود.
نماینده مردم تهران درگفتگو با خبرنگارمهر درخصوص واکنش مجلس به فعالیت شرکت نستله وابسته به رژیم صهیونیستی گفت: هم اکنون دستگاه های سیاستگذار اقتصادی و سیاسی در کشورهمسو نیستند و به صورت دو کشور مجزا از یکدیگر عمل می کنند.
ادامه مطلب...
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: تحریم شرکتهایی که با اسرائیل مبادله تجاری دارند بهترین مصوبه کمیسیون اقتصادی در سال 87 بوده است.
ارسلان فتحی پور در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت قطع ارتباط و تحریم شرکتهایی که با اسرائیل مبادلات تجاری داشته اند را از بهترین مصوبات این کمیسیون در سال گذشته دانست و در ادامه با اشاره به تصویب لایحه بودجه گفت: لایحه بودجه سال 88 از پیچیده ترین و مهمترین لوایحی بود که تا بهحال مجلس انرا مصوب کرده است.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی افزود:همچنین لایحه حمایت از مصرف کننده و تولید کنندکان که مدتها از زمان دولت هشتم در مجلس معطل مانده بوده در کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم به تصویب نهایی رسید.
فتحی پور همچنین در ادامه لحاظ کردن قانون مدیریت خدمات کشوری در لایحه بودجه سال 88 و همچنین قوانین مربوط به گمرک را از دیگر مصوبات خوب کمیسیون اقتصادی دانست.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اقدامات این کمیسیون در سال جدید گفت: پی گیری سیاستهای اصل 44 قانون اساسی و تعیین تکلیف وضعیت بانکها در پرداخت تسهیلات و وصول مطالبات انها و وضع کردن قانون برای بانکها از دیگر اقدامات کمیسیون در سال جدید می باشد.
فتحی پور تصریح کرد: بانکها 46 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردهاند که باید پی گیری شود و بدانیم که چه مقدار از این تسهیلات برگشت داده شده است.
وی همچنین از اعلام وصول تحقیق و تفحص از اجرایی شدن سیاستهای اصل 44 قانون اساسی و همچنین از تحقیق و تفحص از بانکها در کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت پس از کار کارشناسی بر روی این دو موضوع کمیسیون نظر نهایی خود را اعلام خواهد کرد.